Welkom op onze website www.warmtekoudeopslag.info. Deze website is een initiatief van Ecensy.
Ecensy is een professional op het gebied van Warmte Koude Opslag (WKO) met warmtepomp.
De afgelopen jaren hebben wij meerdere gebouwen met succes voorzien van dergelijke duurzame installaties. Een lagere energierekening en soms zelfs GEEN energierekening meer is altijd het resultaat geweest.

Ecensy is gecertificeerd voor het BRL 6000-21 certificaat. BRL staat voor Beleidsrichtlijn. Deze richtlijn is door de overheid in het leven geroepen om te zorgen dat duurzame energie-installaties betrouwbaar zijn. Met het certificaat is Ecensy dus een partij die volledig getoetst en gecertificeerd is op het gebied van ontwerpen, installeren en beheren van duurzame warmtepompinstallaties. Een belangrijke eis bij de keuze voor een partij hiervoor.

 

Wat doet Ecensy?

Ecensy engineert, levert en installeert duurzame energie-oplossingen die economisch interessant zijn. Wij kijken naar de mogelijkheden om op een duurzame wijze uw energielevering te bewerkstelligen. Vervolgens zetten wij dit af tegen de prijs en de terugverdientijd. Met deze werkwijze zijn wij al jaren een partij die een installatie kunnen ontwerpen, leveren, begeleiden en/of installeren. En voor lagere kosten dan veel andere marktpartijen.

De installaties van Ecensy zijn maatwerk. Door de onconventionele manier van denken worden ontwerpen en componenten gebruikt, die de investering lager maakt en het rendement hoger.

Ecensy heeft bewust gekozen voor een werkwijze waarbij meerdere activiteiten worden gecombineerd. Waar u vaak bij andere partijen te maken heeft met verschillende leveranciers, kiest Ecensy ervoor dit in één hand te houden.Hierdoor kunt u met één aanspreekpunt alles regelen.

De partijen die normaal gesproken bij een WKO-installatie betrokken zijn:

 


Ecensy verzorgt:

hand en wereld

Door een netwerk van leveranciers die bekend zijn met het concept kan zij ook de installateur en de bronleverancier regelen. In specifieke maatwerkoplossingen wordt soms gekozen om Ecensy zelf de installatie te laten uitvoeren, dan wel deze te laten begeleiden.

 

Dit totaalpakket maakt de investering in een WKO-installatie efficiënter en economischer.
Voor meer informatie over de diverse onderdelen van een WKO-installatie verwijzen wij graag naar de verdere informatie op deze pagina.

Kijk wat uw mogelijkheden zijn voor een installatie die uw energierekening drastisch laat zakken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u direct contact opnemen door te mailen of te bellen.