Bram is van huis uit een regeltechnicus, die zich al meer dan 25 jaar bezig houdt met klimaatbeheersingssystemen. Na een technische studie, MTS Elektrotechniek en HTS Vliegtuigbouwkunde, en diverse stageperiodes bij een ingenieursbureau, Energie-onderzoekscentrum Nederland (ECN) en TU-Delft, is hij zich verder gaan richten op nieuwe economische en energetische verbeteringen van bestaande systemen.

Naast het feit dat hij oplossingen verzint die goedkoper en duurzamer zijn, ontwikkelt hij ook zelf nieuwe systemen en energetische oplossingen. 

Ieder object, ieder project, ieder gebouw heeft zijn eigen manier van energiegebruik. Omdat ze allen onderdeel zijn van de samenleving, dienen ze bij te dragen aan vermindering van de milieubelasting. Maar dit mag niet ten koste gaan van uw winst.

Bram bekijkt ieder project op zich. Hierdoor heeft hij als engineer voor ieder project een oplossing die past. Zowel op duurzaamheid als in de portemonnee. Daarnaast blijft hij actief op het gebied van ontwikkeling. 

Bij Ecensy staan energetische oplossingen met gebruik van duurzame energie centraal, MITS deze economisch ook van waarde zijn.