Rebra/Ecensy BV

Welkom in de wereld van duurzame energie

Deze website is een initiatief van Rebra/Ecensy B.V.

Rebra/Ecensy B.V. is een professional op het gebied van duurzame energie-installaties. Daarnaast zijn wij importeur van warmtepompen waardoor wij deze goedkoop en met subsidie kunnen aanbieden. De afgelopen jaren hebben wij veel gebouwen, woningen en woonboten met succes voorzien van dergelijke duurzame installaties. Een lagere energierekening is altijd het resultaat geweest. 

Wat doet Rebra/Ecensy B.V.

Rebra/Ecensy B.V. engineert, levert en installeert duurzame energie-oplossingen die economisch interessant zijn. Wij kijken naar de mogelijkheden om op een duurzame wijze uw energielevering te bewerkstelligen. Vervolgens zetten wij dit af tegen de prijs en de terugverdientijd. Met deze werkwijze zijn wij al jaren een partij die een installatie kunnen ontwerpen, leveren, begeleiden en/of installeren. Daarnaast zijn onze kosten veel lager dan veel andere marktpartijen. 

De installaties van Rebra/Ecensy B.V. zijn maatwerk. Door de onconventionele manier van denken worden ontwerpen en componenten gebruikt, die de investering lager maakt en het rendement hoger. Rebra/Ecensy B.V. heeft bewust gekozen voor een werkwijze waarbij meerdere activiteiten worden gecombineerd. Waar u vaak bij andere partijen te maken heeft met verschillende leveranciers, kiezen wij ervoor dit in één hand te houden. Hierdoor kunt u met één aanspreekpunt alles regelen.  

Rebra/Ecensy B.V. verzorgt o.a.:
– de engineering; het ontwerp van de installatie
– de regeltechniek; de ‘thermostaat’
– de software voor de installatie
– de software voor de bron
– de installatie zelf; bivalent of monovalent
– zonne- panelen en/of collectoren; o.a. voor het warm tapwater

Dit totaalpakket maakt de investering in een duurzame installatie efficiënter en economischer. Voor meer informatie over de diverse duurzame oplossingen verwijzen wij u graag naar de verdere informatie op deze website. 

Rebra/Ecensy B.V. is gecertificeerd voor het BRL 6000-21 certificaat. Deze richtlijn is door de overheid in het leven geroepen om te zorgen dat duurzame energie-installaties betrouwbaar zijn. Met het certificaat is Ecensy dus een partij die volledig getoetst en gecertificeerd is op het gebied van ontwerpen, installeren en beheren van duurzame warmtepompinstallaties. 

Rebra Regeltechniek

De oorsprong van Ecensy ligt bij Rebra. Rebra is al sinds 2001 actief op het gebied van verduurzaming, vooral op regeltechnisch gebied. Immers kan een energie-installatie alleen al door het optimaliseren van de instellingen een grote energiebesparing opleveren. Gaandeweg de jaren werd de vraag naar duurzame en economische oplossingen steeds groter, waardoor Rebra sinds 2007 is uitgebreid met de speciaal voor de duurzame installatie opgezette tak, genaamd Ecensy Economic Energy Systems. 

Bij een comfortabele omgeving hoort een comfortabele temperatuur. Niet te warm, niet te koud.
Bij een comfortabel leven horen comfortabele kosten. Niet teveel, graag minder.