Rebra/Ecensy BV

Welkom op onze website www.warmtekoudeopslag.info
Deze website is een initiatief van Rebra/Ecensy BV

Rebra/Ecensy BV is een professional op het gebied van duurzame energie-installasties. Daarnaast zijn wij importeur van warmtepompen waardoor wij u deze goedkoop (met subsidie) kunnen aanbieden.

De afgelopen jaren hebben wij veel gebouwen, woningen en woonboten met succes voorzien van dergelijke duurzame installaties. Een lagere energierekening is altijd het resultaat geweest.

Rebra/Ecensy BV is gecertificeerd voor het BRL 6000-21 certificaat. 

Deze richtlijn is door de overheid in het leven geroepen om te zorgen dat duurzame energie-installaties betrouwbaar zijn. Met het certificaat is Ecensy dus een partij die volledig getoetst en gecertificeerd is op het gebied van ontwerpen, installeren en beheren van duurzame warmtepompinstallaties. Een belangrijke eis bij de keuze voor een partij hiervoor.

Wat doet Rebra/Ecensy BV

Ecensy engineert, levert en installeert duurzame energie-oplossingen die economisch interessant zijn. Wij kijken naar de mogelijkheden om op een duurzame wijze uw energielevering te bewerkstelligen. Vervolgens zetten wij dit af tegen de prijs en de terugverdientijd. Met deze werkwijze zijn wij al jaren een partij die een installatie kunnen ontwerpen, leveren, begeleiden en/of installeren. En voor lagere kosten dan veel andere marktpartijen.

De installaties van Ecensy zijn maatwerk. Door de onconventionele manier van denken worden ontwerpen en componenten gebruikt, die de investering lager maakt en het rendement hoger.

Ecensy heeft bewust gekozen voor een werkwijze waarbij meerdere activiteiten worden gecombineerd. Waar u vaak bij andere partijen te maken heeft met verschillende leveranciers, kiest Ecensy ervoor dit in één hand te houden.Hierdoor kunt u met één aanspreekpunt alles regelen.

Rebra/Ecensy BV verzorgt
  • De engineering; het ontwerp van de installatie en beschrijving van de techniek.
  • De regeltechniek; de “thermostaat” die de installatie aanstuurt.
  • De software voor de installatie; het programma dat er voor zorgt dat de “thermostaat” de installatie zo zuinig mogelijk aanstuurt.
  • De software voor de bron; het programma dat er voor zorgt dat de duurzaamheid en veiligheid van de bron optimaal zijn.
  • De installatie; de warmtepompinstallatie, bivalent of monovalent, met alle bijbehorende componenten.
  • De bron; horizontaal of verticaal, open of gesloten.

Dit totaalpakket maakt de investering in een duurzame installatie efficiënter en economischer. Voor meer informatie over de diverse duurzame oplossingen verwijzen wij graag naar de verdere informatie op deze website.

Kijk wat uw mogelijkheden zijn voor een installatie die uw energierekening drastisch laat zakken. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. Ook kunt u direct contact opnemen door te mailen of te bellen.

Voor meer informatie over de regeltechniek zie www.rebraregeltechniek.nl