Een duurzame installatie is allang geen keuze meer vanuit alleen maar milieu oogpunt.
Ook economisch is het steeds interessanter om deze keuze te maken.
Daarnaast zorgt de politieke agenda ervoor dat de keuze eigenlijk al voor u is gemaakt.

Welke reden er dan ook is waarom u voor een duurzame installatie kiest; u wilt hoe dan ook een systeem en een warmtepomp dat bij u past en aan uw wooneisen en comfortwensen voldoet. 

Ecensy warmtepompen

Door middel van de aanschaf van een Ecensy warmtepomp draagt u bij aan de bescherming van het milieu. Om de energiezuinige werking van de warmtepomp te garanderen is het van belang dat er een specifiek ontwerp wordt gemaakt voor de warmtebron en het warmteafgiftesysteem.

Als importeur van warmtepompen kunnen wij deze goedkoop aanbieden. Daarnaast word er door de overheid forse subsidie gegeven op warmtepompen en zonneboilers.

De warmtepomp kan worden aangesloten op lage temperatuur verwarmingssystemen. Optimaal is vloerverwarming, vanwege de oppervlakte versus stralingsverwarming, maar andere lage temperatuur verwarmingssystemen, zoals radiatoren en convectoren, behoren ook tot de mogelijkheid.

De experts van Ecensy kennen de onderlinge samenhang tussen alle mogelijke componenten, tot de op maat gemaakte regeltechniek aan toe. Dor de componenten af te stemmen op uw wensen en uw financiele mogelijkheden, waarbij subsidies meegerekend kunnen worden, komt er een uiteindelijk ontwerp waar u zich thuis bij voelt.

Wij bieden twee verschillende warmtepompen aan:


De waterwarmtepomp wordt het meeste gebruikt omdat deze is aangesloten op een bron in de grond of in het water. Het rendement van deze waterwarmtepomp ligt dan ook hoger maar is ook wat duurder in de aanschaf.